| Author |
Message |
ibelic
|
Posted:
Wed Feb 22, 2006 4:32 am |
  |
Pozdrav svima,
kratko pitanje: gdje u ZG kupiti strelice i spiceve, normalne kvalitete (i cijene
Ivan |
|
|
  |
 |
firearm95
Administrator

|
Posted:
Wed Feb 22, 2006 11:38 am |
  |
| MAH wrote: |
Kvalitetne strelice i svu dodatnu opremu možeš kupiti u Divni (Velika Mlaka) ili HPS-u (Koledinečka 3). Ako te još šta zanima, viči!
Pozdrav  |
Ili Billiard Plus? (osim ako to nije ta Divna?)
A koje strelice drži HPS? |
|
|
   |
 |
MAH
Triple Hunter
|
Posted:
Wed Feb 22, 2006 1:15 pm |
  |
Kvalitetne strelice i svu dodatnu opremu možeš kupiti u Divni (Velika Mlaka) ili HPS-u (Koledinečka 3). Ako te još šta zanima, viči!
Pozdrav  |
|
|
  |
 |
firearm95
Administrator

|
Posted:
Thu Feb 23, 2006 8:36 pm |
  |
Zna li tko mogu li se u nas gdje kupiti profi steeltip strelice i table? |
_________________ Darts is a game which starts and ends with a handshake. |
|
   |
 |
MAH
Triple Hunter
|
Posted:
Fri Feb 24, 2006 7:42 pm |
  |
Billiard Plus je Divna i tamo trnutno ima najveći izbor. Tamo možeš stvarno naći sve kategorije strelica a isto tako i za steeltip i mete. Mislim da su mete oko 300 kn ali ako si baš zainteresiran, mogu ti provjeriti cijene. HPS nema veliki izbor ali su jeftine. |
|
|
  |
 |
firearm95
Administrator

|
Posted:
Fri Feb 24, 2006 8:37 pm |
  |
| MAH wrote: |
| Billiard Plus je Divna i tamo trnutno ima najveći izbor. Tamo možeš stvarno naći sve kategorije strelica a isto tako i za steeltip i mete. Mislim da su mete oko 300 kn ali ako si baš zainteresiran, mogu ti provjeriti cijene. HPS nema veliki izbor ali su jeftine. |
Ajde ako ti nije problem da provjeriš cijene, najviše me zanima Unicorn Eclipse ili Winmau Blade. Ako to nemaju onda bilo koja, samo da je "regultaion size".
A što se tiče HPS-a, jel oni prodaju brandove ili neke noname? |
|
|
   |
 |
MAH
Triple Hunter
|
Posted:
Fri Mar 10, 2006 3:31 pm |
  |
U Divni imaju samo Harrows-ovu za 349 kn a savez drži neke španjolske strelice ali uskoro mijenjaju proizvođača. Pozdrav |
|
|
  |
 |
firearm95
Administrator

|
Posted:
Mon Mar 20, 2006 2:54 pm |
  |
Harrows isto ima dobre table.... Samo onda je još problem nabavit dobre steeltip strelice...  |
_________________ Darts is a game which starts and ends with a handshake. |
|
   |
 |
dex
|
Posted:
Mon Jul 16, 2007 5:23 pm |
  |
Pozdrav!
Da li netko ovdje zna da li ima u Osijeku kakva trgovina koja prodaje opremu za pikado? Trebaju mi strelice i dijelovi za njih. Ako znate da li ima, molio bih da i napišete adresu gdje se nalazi ili otprilike da opišete gdje je...
Hvala unaprijed! |
|
|
  |
 |
|
|